0731-077-331 | 031-805-55-34 | contact@colantaremasini.ro

Detailing auto interior sau exterior profesional

detailing auto

Detailing auto interior

Detailing auto interior complet – Lista serviciilor si descrierea acestora

Curatare interioara detaliata, si uscarea (si hidratarea in cazul celei din piele) tapiteriei, fetelor de usi, plafonului, stalpilor, curatarea si hidratarea chederelor, curatarea centurilor de siguranta, curatarea boardului , curatarea si protejarea tuturor elementelor din plastic, lemn si aluminiu.

Interior detaliat– se realizeaza prin aspirarea profunda a tapiteriei, dislocarea prafului din zonele greu accesibile, curatarea plansei de bord, curatarea si protejarea tuturor elementelor din plastic, lemn si aluminiu, curatarea geamurilor.

Tapiteria – curatarea tapiteriei din stofa, plus, catifea se realizeaza cu ajutorul aspiratorului cu „injectie-extractie” folosind solutii speciale de curatare, a tapiteriei din piele intoarsa (alcantara) folosind spuma activa iar a celei din piele naturala sau ecologica, cu ajutorul solutiilor dedicate si perii fine. Acest proces este recomandat a se face o data la 2 ani.

Mochetele – se executa cu aspiratorul de „injectie-extractie”. Acest proces este recomandat a se face o data la 3 luni

Fetele de usi – se realizeaza cu ajutorul pistolului cu vapori de aer cald, pensulelor, lavetelor si al pistolului cu aer comprimat.

Chederele – curatarea se realizeaza cu ajutorul pensulelor, lavetelor si al pistolului cu aer comprimat dupa care se hidrateaza cu solutii speciale , astfel ele vor fi pregatite sa faca fata sezonului rece.

Centurile de siguranta – se curata cu ajutorul pistolului cu vapori de aer cald, detergentului si periilor.

Plafonul si stalpii – se curata in functie de gradul de murdarie, prin metoda „umezeala controlata”, cu ajutorul spumei active si a lavetelor sau cu ajutorul sistemului Tornador

Pansa de bord  – se curata in detaliu cu ajutorul pensulelor, detergentului si al aerului comprimat.

Elementelele din plastic, ornamentale, lemn si aluminiu – toate aceste materiale se curata in detaliu si se protejeaza cu solutii dedicate.

Portbagajul – se curata capitonajul portbagajului si capota acestuia. In plus, include curatarea triunghiului reflectorizant, a trusei de scule, a rotii de rezerva, hidratarea acesteia si protejarea jantei cu sealant polimeric.

Preturi incepand de la 550 lei.

Solicita o oferta personalizata

Formularele noastre au sectiuni speciale pentru serviciile de detailing auto.

Detailing exterior

1) Decontaminare caroseriei cu argila 3M. Aceasta asigura redarea stralucirei caroseriei si eliminarea impuritatilor.

2) Restaurare element plastic abs plasticul matuit barile si bandourile

3) Polish faruri si stopuri. Mai multe detalii si preturi in pagina dedicata.

Solicita o oferta personalizata

Formularele noastre au sectiuni speciale pentru serviciile de detailing auto.