0731-077-331 | 031-805-55-34 | contact@colantaremasini.ro

Colantare camuflaj

colantare camuflaj

Colantare camuflaj

Colantarea cu autocolant de camuflaj oferta masinii dumneavoastra un plus de originalitate si contrar numelui, va va face usor remarcat in trafic.

Modelul dorit se imprima pe autocolant de calitate folosind plottere de ultima gerenatie si de mare viteza. Dupa imprimare, autocolantul de camuflaj se lamineaza lucios sau mat dupa preferintele dumneavoastra iar apoi procesul de colantare poate incepe.

Colantarea camuflaj se poate face atat integral cat si doar pe anumite elemente de caroserie ale masinii. Pentru colantarea partiala folositi formularul nostru de solicitare oferta.

In functie de numarul de lucrari in curs, colantarea se poate face in maxim 2 zile. Pentru mai multe informatii va asteptam la o discutie cu consultantii nostri.

Preturi pentru colantarea camuflaj:

Model AutoColantare full fara bareColantare full cu bare incluse
Logan, Astra classic, Opel Corsa, Renaul Clio, Symbol, Seat Ibiza, VW Golf III, IV, Peugeot 206, 306, etc27003500
BMW Seria 3, Audi A4, Citroen C4, Renault Laguna, Honda Acord, Ford Focus, Peugeot 406, Skoda Octavia, Toyota Corolla, VW Passat, Astra Caravan, Skoda Octavia Break, VW Passat Break, Mercedes E Classe, Audi A6, BMW Seria 5, Logan Break, etc29003800
Jeep-uri, SUV-uri, Dube Marfa < 3,5 tone38004800

*preturi in lei fara TVA

Solicita o oferta de pret pentru colantarea masinii tale

Pentru o oferta de pret personalizata sau o programare solicitati o oferta de pret si unul din consultantii nostri vă va raspunde in maxim 2 ore!