0731-077-331 | 031-805-55-34 | contact@colantaremasini.ro

Colantare stickerBomb

colantare stickerbomb

Colantare auto cu StickerBomb

Colantarea StickerBomb ofera masinii dumneavoastra un plus de originalitate si un aspect inedit.

Modelul dorit se imprima pe autocolant de calitate folosind plottere de ultima gerenatie si de mare viteza. Dupa imprimare, autocolantul stickerbomb se lamineaza lucios sau mat dupa preferintele dumneavoastra iar apoi procesul de colantare poate incepe.

Colantarea StickerBomb se poate face atat integral cat si doar pe anumite elemente de caroserie ale masinii. Pentru colantarea partiala folositi formularul nostru de solicitare oferta.

In functie de numarul de lucrari in curs, colantarea se poate face in maxim 2 zile. Pentru mai multe informatii va asteptam la o discutie cu consultantii nostri.

Preturi pentru colantarea cu StickerBomb

Model AutoColantare full fara bareColantare full cu bare incluse
Logan, Astra classic, Opel Corsa, Renaul Clio, Symbol, Seat Ibiza, VW Golf III, IV, Peugeot 206, 306, etc225 Eur290 Eur
BMW Seria 3, Audi A4, Citroen C4, Renault Laguna, Honda Acord, Ford Focus, Peugeot 406, Skoda Octavia, Toyota Corolla, VW Passat, etc260 Eur350 Eur
Astra Caravan, Skoda Octavia Break, VW Passat Break, Mercedes E Classe, Audi A6, BMW Seria 5, Logan Break, etc315 Eur379 Eur
Jeep-uri, SUV-uri, Dube Marfa < 3,5 tone415 Eur484 Eur

*preturi fara TVA

Solicita o oferta de pret pentru colantarea masinii tale

Pentru o oferta de pret personalizata sau o programare solicitati o oferta de pret si unul din consultantii nostri vă va raspunde in maxim 2 ore!